Missa inte Food Tech i Örebro den 14 mars!

Gunhild Stordalen, grundaren av EAT, är huvudtalare på Food Tech och Björn Hellman, tillträdande vd för Livsmedelsföretagen, deltar i panelen och sitter även med i juryn för tävlingen ”Food Tech Pitch”. Medlemmar i Livsmedelsföretagen deltar till reducerat pris.

Foto: Mikael Sundberg

Food Tech 2018 är ett framtidsorienterat samarbete mellan Alfred Nobel Science Park och Di Digital där innovativa Food Tech-bolag, makthavare och investerare möts. Evenemanget kommer att gästas av Gunhild Stordalen som bla har startat den globala organisationen EAT, vars syfte är att ”finna nya lösningar för mat och hälsa för en växande världsbefolkning i samklang med miljön.”

En annan profilerad deltagare på evenemanget är Björn Hellman, tillträdande vd för Livsmedelsföretagen. Björn kommer att få sällskap av Carolina Sachs, generalsekreterare på Axfoundation, Cathrine Dehli, hållbarhetsansvarig på Nordic Choice Hotels, Karl Andersson, vd för Matsmart, Fredrik Nilzén, hållbarhetschef på Swedbank, med flera.

Här hittar du hela programmet för Food Tech i Örebro.

– Det händer väldigt mycket spännande i gränslandet mellan hållbarhet, ny teknik och livsmedel. Vi behöver hitta nya lösningar på de stora utmaningar vi står inför och det här är också frågor som vi arbetar med varje dag på Livsmedelsföretagen. Jag ser fram emot en rolig och utmanande dag i Örebro, och det är såklart lite extra kul att få ingå i juryn som ska utse de två bästa affärsinnovationerna, säger berättar Björn Hellman, tillträdande vd för Livsmedelsföretagen.

Förutom föredrag och paneldiskussion kommer sju Food Tech-företag att få tävla om bästa affärsinnovation. En jury kommer att utse två finalister och vinnaren kommer att utses av publiken på plats i Örebro. Vinnaren erhåller en plats i Dagens Industris startup-tour och är med och tävlar om 1 miljon kronor i marknadsföringsbidrag.

Vill du delta i Food Tech 2018?

Ordinarie pris för att delta är 5 700 kr exkl. moms. Medlemmar i Livsmedelsföretagen betalar 3 900 kr exkl. moms.

För att erhålla rabatten som medlemsföretag måste man ange följande kod: LMF18. OBS! Rabatten syns först när man har slagit in koden.

Anmälan öppnar fredagen 12/1 och sker via: http://foodtech.di.se