Snart är det Matdagen!

Den 3 maj är det äntligen dags för Matdagen – årets viktigaste och roligaste branschträff. Temat för årets Matdagen är ”Så ska Sverige bli världens bästa matland” och deltagarna kommer få ta del av inspiration och insikt från några av Sveriges främsta inom politik, export, kommunikation, teknik, digitalisering och innovation. Det kommer helt enkelt bli en fantastisk dag. Biljetterna till Matdagen är slut, men om du vill delta kan du fortfarande skriva upp dig på reservlistan.

Hur bygger vi fler internationellt kända varumärken? Hur kan vi öka exporten av svensk mat och bli ett attraktivt resmål för mat- och dryckesentusiaster från hela världen? Vilken roll spelar ny teknik och nya konsumtionsmönster? Och vad tänker politikerna göra för att främja den svenska livsmedelsindustrin?

Allt detta och lite till ska vi reda ut på Matdagen den 3 maj. Till vår hjälp har vi näringsminister Mikael Damberg, den hemliga livsmedelsjätten IKEA, EU-parlamentarikern Christofer Fjellner, den internationellt prisade reklambyrån Åkestam Holst, Jon Hillgren från ”world’s best gin” Hernö Gin, Anna-Kajsa Lidell från matinnovatörerna Food For Progress, och många, många fler spännande och insiktsfulla experter, analytiker, politiker och företagsledare. Och som vanligt kommer det bjudas på fantastisk mat och dryck!

Biljetterna till Matdagen är slut, men om du vill kan du skriva upp dig på reservlistan via länken här nedanför.

Här hittar du program och talare för Matdagen.