Beijing8 och Wermdö Glassmakeri nominerade till Årets smakutvecklare

Livsmedelsföretagen och White Guide har nominerat Beijing8 och Wermdö Glassmakeri till utmärkelsen Årets Smakutvecklare i Livsmedelsbranschen 2016. Nu söker vi efter ytterligare två företag att nominera. Välkommen med förslag.

Livsmedelsföretagen och White Guide lanserade för två år sedan det gemensamma priset Årets Smakutvecklare i livsmedelsbranschen 2016. Utmärkelsen gick 2015 till Wapnö Gård och 2014 till Findus.

Nu letar vi efter möjliga kandidater till 2016 års vinnare. Två företag är redan nominerade: Beijing8 och Wermdö Glassmakeri. Ytterligare två företag kommer att nomineras under hösten.

Med utmärkelsen premieras ”en livsmedelsproducent som presterat en viktig innovation när det gäller smak och upplevd kvalitet och därmed bidragit till gastronomins utveckling och spridning – antingen under året som gått eller under längre tid, utan att det uppmärksammats efter förtjänst”

Det kan handla om allt från mindre hantverksmässig till storskalig industriell produktion, som möter våra kriterier:

Välkommen med ert förslag på företag inklusive kort motivering till peter.wannding@li.se Det går utmärkt att föreslå det egna företaget.

Läs motivering och reportage om Beijing8 och Wermdö Glassmakeri.