Vem tycker du ska få Industrins Jämställdhetspris 2015?

Nu kan nominera det företag som du tycker har gjort goda insatser för ökad jämställdhet. Sista dag för nominering är den 30 november.

Nu öppnar nomineringen till Industrins Jämställdhetspris 2015. Priset delas ut till ett industriföretag som har genomfört mest framgångsrikt arbete för ökad jämställdhet. Juryn består av företrädare för arbetsgivar- och arbetstagarförbund inom industrin.

Genom Industrins jämställdhetspris sprids information om nya arbetssätt och goda exempel, som i sin tur kan inspirera fler företag i utvecklingen av jämställdhetsarbetet.

Så nominerar du

Nu är nomineringen till Industrins jämställdhetspris 2015 öppen. Tycker du att ditt företag har genomfört insatser på jämställdhetsområdet som är värda att prisas eller har du något annat företag som du vill nominera?

Skriv i så fall en kort sammanfattning av vad det nominerade företaget har genomfört inom jämställdhetsområdet och skicka den till anna.nordin@li.se eller fyll i formuläret här nedan.

Sista dag för nominering är den 30 november 2014

Vinnaren av Industrins jämställdhetspris kommer att bjudas in till prisutdelningen under Industridagen i Södertälje den 5 februari 2015. Företaget får tillfälle att berätta om sitt jämställdhetsarbete både under Industridagen och vid ett av parterna arrangerat seminarium i Almedalen sommaren 2015.

Har ni frågor om Industrins jämställdhetspris går det bra att kontakta Anna Nordin,
Livsmedelsföretagen, tel: 076-812 65 07

Industrins jämställdhetspris instiftades av industrins parter 2011. År 2012 gick priset till Indexator AB vilket bland annat uppmärksammades av SVT och år 2013 till Boliden där Annie Lööf var på plats för att dela ut priset och uppmärksammades både regionalt och i branschmedier

[ninja_forms_display_form id=8]