fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
SENASTE NYTT FRÅN LIVSMEDELSFÖRETAGEN

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev bevakar vi den svenska livsmedelsbranschen och informerar om sådant som berör och påverkar svenska livsmedelsföretag.

I nyhetsbrevet skriver vi om allt från avtalsförhandlingar och forsknings- och stipendieutlysningar till lagförändringar och viktiga händelser på arbetsmarknaden. Vi skriver även om vad vi på Livsmedelsföretagen jobbar med och vad som är på gång i politiken och samhällsdebatten. Vi varvar detta med intervjuer, statistik, analyser, undersökningar och annat matnyttigt. 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vårt nyhetsbrev kommer ut varje vecka och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!

Alla är varmt välkomna att prenumerera och givetvis är det kostnadsfritt.  Vi tar gärna emot förslag på innehåll till nyhetsbrevet, så tveka inte att höra av dig till nyhetsbrev@li.se och berätta vad du vill veta mer om. 

Senaste nyhetsbreven

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev #120
Kommer sommaren rädda småproducenterna? | Mer pengar till mindre salt | Tolkningsguide till primär ingrediens | Rytter om vetenskapligt underlag | Ordförande blir vice | Tillväxtverket förtydligar igen | Vice blir cirkulär ledamot | Mat är gemenskap
26 juni 2020

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev #119
Så kan Sveriges småskaliga livsmedelsproducenter räddas | Livs säger nej till utbildning under korttidspermittering | Företagens behov ska styra mer | ”Ingen har lagt sig ner för att dö” | Sverige en global stormakt? | Stäm av korttidspermittering!
12 juni 2020

Du hittar alla nyhetsbrev i arkivet.

Trevlig läsning!

Livsmedelsföretagens integritetspolicy

För Livsmedelsföretagen är personlig integritet mycket viktigt och vi eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I vår integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande i det fall dina personuppgifter behandlats hos oss.

Daniel Emilson (föräldraledig) Press- och mediechef 08-762 65 13076-275 83 60

Daniel är press- och mediechef på Livsmedelsföretagen. Förutom att vara huvudsaklig kontaktperson gentemot media så ansvarar Daniel även för ett flertal av Livsmedelsföretagens externa kommunikationskanaler. Han arbetar löpande med krishantering, rådgivning till medlemsföretag, budskapsformulering och skribentuppdrag samt externa aktiviteter som t ex Matdagen och Almedalen. Daniel har arbetat med kommunikation sedan 2007 och dessförinnan jobbade han i fyra år på Utrikesdepartementet. Daniel har en pol. mag. med statsvetenskaplig inriktning.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy