Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward
SENASTE NYTT FRÅN LIVSMEDELSFÖRETAGEN

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev bevakar vi den svenska livsmedelsbranschen och informerar om sådant som berör och påverkar svenska livsmedelsföretag.

I nyhetsbrevet informerar vi om allt från avtalsförhandlingar och forsknings- och stipendieutlysningar till lagförändringar och viktiga händelser på arbetsmarknaden. Vi skriver även om vad vi på Livsmedelsföretagen jobbar med och om saker som är på gång inom politiken och i samhällsdebatten. Vi varvar detta med intervjuer, statistik, analyser, undersökningar och annat matnyttigt. Och givetvis tipsar vi även om nya avsnitt av Feeder, Sveriges bästa livsmedelspodcast.

Senaste nyhetsbrevet

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev #56
Nytt avsnitt av Feeder: Så var Exportdagen! | Exportrapporten – Vad kan vi lära av andra länder och industrier? | Swedish Food Production | Råd från barndietisten
9 november 2018

Du hittar alla tidigare nummer av nyhetsbrevet i arkivet.

Vill du prenumerera?

Alla är välkomna att prenumerera på nyhetsbrevet. Det riktar sig först och främst till våra medlemsföretag men också till dig som vill ha koll på vad som händer i livsmedelsbranschen. Vår ambition är att skicka ut ett nytt brev 3-4 gånger i månaden. Vi tar gärna emot förslag på innehåll så tveka inte att höra av dig till nyhetsbrev@li.se och berätta vad du vill veta mer om. 

Trevlig läsning!

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!

Livsmedelsföretagens integritetspolicy

För Livsmedelsföretagen är personlig integritet mycket viktigt och vi eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I vår integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande i det fall dina personuppgifter behandlats hos oss.

Daniel Emilson Press- och mediechef 08-762 65 13076-275 83 60

Daniel är press- och mediechef på Livsmedelsföretagen sedan maj 2017. Förutom att vara huvudsaklig kontaktperson gentemot media så ansvarar Daniel även för ett flertal av Livsmedelsföretagens externa kommunikationskanaler. Han arbetar löpande med krishantering, rådgivning till medlemsföretag, budskapsformulering och skribentuppdrag samt externa aktiviteter som t ex Matdagen och Almedalen. Daniel har arbetat med kommunikation sedan 2007 och dessförinnan jobbade han i fyra år på Utrikesdepartementet. Daniel har en pol mag med statsvetenskaplig inriktning.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.