fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
SENASTE NYTT FRÅN LIVSMEDELSFÖRETAGEN

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev bevakar vi den svenska livsmedelsbranschen och informerar om sådant som berör och påverkar svenska livsmedelsföretag.

I nyhetsbrevet skriver vi om allt från avtalsförhandlingar och forsknings- och stipendieutlysningar till lagförändringar och viktiga händelser på arbetsmarknaden. Vi skriver även om vad vi på Livsmedelsföretagen jobbar med och vad som är på gång i politiken och samhällsdebatten. Vi varvar detta med intervjuer, statistik, analyser, undersökningar och annat matnyttigt. Och givetvis tipsar vi även om nya avsnitt av Feeder, Sveriges bästa livsmedelspodcast.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vårt nyhetsbrev kommer ut varje vecka och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!

Alla är varmt välkomna att prenumerera och givetvis är det kostnadsfritt.  Vi tar gärna emot förslag på innehåll till nyhetsbrevet, så tveka inte att höra av dig till nyhetsbrev@li.se och berätta vad du vill veta mer om. 

Senaste nyhetsbreven

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev #117
Så påverkas branschen av ”Farm to fork” | Vill du öka företagets lönsamhet? | Snus bättre för folkhälsan | ”Icas dominans bör ifrågasättas” | Innovationsagenda 2 juni | Förläng omsättningsstödet! | Webbinarium om handelshinder 29 maj | Snus mot covid-19?
28 maj 2020

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev #116
”Turbulent och extremt utmanande” första kvartal | Tillväxtverket ändrar sig om semester | Svenskmärknings vd slutar | Mackmyra ställde om i krisen | Innovationsagenda från Sweden Food Arena | Svenskt Näringsliv: 10 000 konkurser innan hösten
19 maj 2020

Du hittar alla nyhetsbrev i arkivet.

Trevlig läsning!

Livsmedelsföretagens integritetspolicy

För Livsmedelsföretagen är personlig integritet mycket viktigt och vi eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I vår integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande i det fall dina personuppgifter behandlats hos oss.

Daniel Emilson Press- och mediechef 08-762 65 13076-275 83 60

Daniel är press- och mediechef på Livsmedelsföretagen. Förutom att vara huvudsaklig kontaktperson gentemot media så ansvarar Daniel även för ett flertal av Livsmedelsföretagens externa kommunikationskanaler. Han arbetar löpande med krishantering, rådgivning till medlemsföretag, budskapsformulering och skribentuppdrag samt externa aktiviteter som t ex Matdagen och Almedalen. Daniel har arbetat med kommunikation sedan 2007 och dessförinnan jobbade han i fyra år på Utrikesdepartementet. Daniel har en pol. mag. med statsvetenskaplig inriktning.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy