Senaste nytt inom livsmedelsbranschen

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

I vårt nyhetsbrev bevakar vi den svenska livsmedelsbranschen och informerar om sådant som berör och påverkar svenska livsmedelsföretag.

I nyhetsbrevet informerar vi om allt från avtalsförhandlingar och forsknings- och stipendieutlysningar till lagförändringar och viktiga händelser på arbetsmarknaden. Vi skriver även om vad vi på Livsmedelsföretagen jobbar med och om saker som är på gång inom politiken och i samhällsdebatten. Vi varvar detta med intervjuer, statistik, analyser, undersökningar och annat matnyttigt. Och givetvis tipsar vi även om nya avsnitt av Feeder, Sveriges bästa livsmedelspodcast.

Alla är välkomna att prenumerera på nyhetsbrevet. Det riktar sig först och främst till våra medlemsföretag men också till dig som vill ha koll på vad som händer i livsmedelsbranschen. Vår ambition är att skicka ut ett nytt brev 3-4 gånger i månaden. Vi tar gärna emot förslag på innehåll så tveka inte att höra av dig och berätta vad du vill veta mer om.

I vänsterspalten här bredvid hittar du enskilda artiklar och intervjuer samt arkivet med tidigare nummer av nyhetsbrevet.

Trevlig läsning!

Prenumerera på nyhetsbrevet
Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!

Livsmedelsföretagens integritetspolicy

För Livsmedelsföretagen är personlig integritet mycket viktigt och vi eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I vår integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande i det fall dina personuppgifter behandlats hos oss.