fbpx
Hoppa till innehåll

Arbetsgivarträff – Helsingborg

De nuvarande kollektivavtalen som Livsmedelsföretagen förhandlar fram med de fackliga motparterna löper ut den 31 mars 2023. Vårens arbetsgivarträffar kommer att fokusera på de nya avtalen, men också presentera andra arbetsrättsliga nyheter.

Ett närmare program kommer att komma närmare inpå när vi vet vad de nya avtalen innehåller.

Träffarna leds av kollegorna på förhandlingsavdelningen.

Träffarna hålls mellan klockan 13:00-15:00,.
Därefter bjuder Livsmedelsföretagen på fika, vilket även ger er möjlighet att både mingla med kollegor från branschen och med oss från Livsmedelsföretagen.

Stockholm     17 april
Luleå               18 april
Hjo                   19 april
Örebro            19 april
Göteborg       20 april
Helsingborg  24 april
Kalmar            26 april

Digitalt            28 april kl. 10:00-12:00

Denna träff är enbart tillgänglig för medlemsföretag. 
Deltagande vid arbetsgivarträffarna är kostnadsfritt.
Målgruppen är huvudsakligen HR- och personalansvariga samt företagsledning.

Varmt välkomna!

24
apr
24 april 2023
Elite Hotels Marina Plaza, Kungstorget 6, 252 24 Helsingborg

Henrik van Rijswijk

Förhandlingschef
Skicka e-post till Henrik
08-762 65 40, 076-822 65 40

Henrik är förhandlingschef vid Livsmedelsföretagen. Han ansvarar för avdelningen Arbetsgivarservice som bland annat arbetar med juridisk rådgivning och frågor rörande arbetsrätt, förhandlingar, processer i domstol, kollektivavtal, arbetsmiljö och utbildning. Henrik har varit verksam vid Livsmedelsföretagen sedan år 2007 och dessförinnan var han verksam vid andra arbetsgivarorganisationer inom Svenskt Näringsliv under flera år. Henrik avlade sin juristexamen vid Stockholms Universitet år 1993 och innehade under ett antal år befattningar som bl. a. universitetsadjunkt i allmän rättslära och lektor i rättsvetenskap, särskilt handelsrätt, vid Juridiska fakulteten. Henrik har också varit verksam vid byrå i Stockholm. På Livsmedelsföretagen företräder Henrik tillsammans med sina medarbetare våra medlemsföretag vid förhandlingar och tvister. Han håller utbildningar inom arbetsrätt och har en ständig dialog med företagen för att på bästa sätt kunna hjälpa dem i deras roll som arbetsgivare och livsmedelsproducenter. Henrik leder riksavtalsförhandlingarna om tecknande av nya kollektivavtal för arbetare och tjänstemän som fastställer det så kallade lönenormerande ”Märket” och håller en tät kontakt med övriga arbetsgivarförbund inom Svenskt Näringsliv.

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Mer i kalendern