fbpx
Hoppa till innehåll

Matdagen 2024

Den 25 april är det än en gång dags för Matdagen - den svenska livsmedelsbranschens viktigaste, roligaste och i särklass godaste event. Årets tema är EU. Det blir EU-valdebatt, spännande samtal om euron, regelförenkling, livsmedelsstrategin och svenskarnas svala intresse för EU, utdelning av Årets Livsmedelsexportör och mycket mer!

25
apr
25 april 2024
Moderna Museet

Matdagen den 25 april inleds kl 10:00 med årsstämma för våra medlemmar. Därefter serveras lunch för deltagare på årsstämman. Anmälan till årsstämman kommer att gå ut i separat mail.

Matdagens program drar i gång kl 13:30 och håller på fram till kl 17:00. Registreringen öppnar kl 13:00.

Därefter blir det mingel följt av en fantastisk middag signerad Malin Söderström.
Allting äger rum i Moderna Museets vackra lokaler på Skeppsholmen mitt i Stockholm.

Tema: EU - 30 år sedan folkomröstningen

Den 25 april är det än en gång dags för Matdagen - den svenska livsmedelsbranschens viktigaste, roligaste och i särklass godaste event. Årets tema är EU. Det blir EU-valdebatt och ett nyfiket expertsamtal om euron vs kronan. Vi kommer prata om regelbördor och regelförenkling, få höra om arbetet med den uppdaterade livsmedelsstrategin och försöka reda ut svenskarnas tämligen svala intresse för EU. Dessutom blir det utdelning av priset Årets Livsmedelsexportör och som traditionen bjuder avslutar vi med en fantastisk middag. Slutligt program kommer inom kort, men du kan anmäla dig redan nu. Som vanligt har medlemmar i Livsmedelsföretagen företräde.

Anmälan

Alla med ett intresse för svensk livsmedelsproduktion är varmt välkomna att delta. Det finns dock begränsat med platser och vi kommer att ge förtur till våra medlemsföretag.

Deltagande på Matdagen inkl. middagen är gratis.

Uteblivet deltagande faktureras med 1 000 kronor (500 kr om anmälan är exkl middag) om avanmälan inte sker senast en vecka innan eventet, dvs den 18 april 2023.

Livsmedelsföretagen behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR. Du kan läsa mer om vår behandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.