fbpx
Hoppa till innehåll

Matdagen!

Coronapandemin visade hur viktigt det är med en robust och flexibel livsmedelssektor som snabbt kunde ställa om och parera såväl hög sjukfrånvaro som osäkra varuflöden. Precis när vi började se ljuset i pandemitunneln kom nästa smäll – den brutala ryska invasionen av Ukraina. Ett krig som har orsakat ett enormt lidande för det ukrainska folket och med potentiellt förödande konsekvenser för Europa och världssamfundet.

Vi lever och verkar i en alltmer otrygg och oförutsägbar omvärld. Är den svenska och europeiska livsmedelsförsörjningen rustad för en farlig framtid? Kan vi vara säkra på att det i händelse av en allvarlig kris eller ett nytt krig finns mat till alla? Vad kan vi göra här och nu för att stärka den svenska livsmedelssektorn och öka vår krisberedskap? Hur vill (S) och (M) framtidssäkra Sverige? Allt detta och mer kommer vi att debattera och diskutera på Matdagen 2022.

Om Matdagen 2022

Matdagen den 5 maj inleds kl 11:00 med årsstämma för Livsmedelsföretagens medlemmar. Därefter serveras lunch för deltagare på årsstämman. Anmälan till årsstämman kommer att gå ut i separat mail.

Matdagens program drar i gång kl 13:30 och håller på fram till ca kl 17:00. Registreringen öppnar kl 13:00.

Anmälan

Alla med ett intresse för hur vi kan vi trygga den svenska livsmedelsförsörjningen är varmt välkomna att delta. Det finns dock begränsat med platser och vi kommer att ge förtur till våra medlemsföretag.

Deltagande på Matdagen inklusive middagen är gratis.

Uteblivet deltagande faktureras med 1 000 kronor (500 kr om anmälan är exklusive middag) om avanmälan inte sker senast en vecka innan eventet, dvs den 28 april 2022.

5
maj
5 maj 2022
Moderna Museet, Excersisplan 4

Mer i kalendern