fbpx
Hoppa till innehåll

Arbetsrättskurs – Fördjupningskurs (FULLTECKNAD)

Livsmedelsföretagens nya fördjupningskurs i arbetsrätt genomförs i fysisk form i Halmstad den 7-8 november 2022. Under två dagar går vi igenom de viktigaste arbetsrättsliga lagarna, inklusive de nya LAS-reglerna, men mer djupgående än vid våra vanliga arbetsrättsutbildningar.

7
nov
7 november 2022
Hotell Tylösand - Halmstad

Kursen är fulltecknad.

Bland de lagar som vi kommer behandla på kursen finns LAS, MBL, förtroendemannalagarna, ledighetslagarna och diskrimineringslagarna. Vi fördjupar oss i rättspraxis från domstolarna och hur tolkningar och bedömningar gjorts utifrån lagbestämmelserna. Kursen genomförs med föreläsningar varvat med grupparbeten och casestudier. Kursens innehåll anpassas efter de kollektivavtal som gäller för livsmedelsbranschen.

Utbildningen riktar sig till dig som redan har grundläggande kunskaper inom arbetsrätt och arbetat med HR-frågor eller motsvarande under några år men vill fördjupa dina kunskaper inom ämnet med inriktning mot livsmedelsbranschens regelverk. Kursledare är arbetsrättsjurister från Livsmedelsföretagen.

Kursen genomförs i internatform under två hela dagar på Hotel Tylösand i Halmstad. I kurskostnaden ingår två luncher, en frukost och gemensam middag på kvällen dag 1. : Hotellrum bokas självständigt och separat av respektive deltagare som önskar övernatta. Rabatterat pris för hotellrummet finns att tillgå för kursdeltagarna. Mer information följer efter att vi mottagit din anmälan.

Måndag 7 november
Registrering med möjlighet till fika - 09:00
Kursstart - 10:00
Kursen slut - 17:00

Tisdag 8 november
Kursstart - 08:30
Kursen slut - Senast 16:00

Varmt välkommen med din anmälan via denna länk. 
(Deltagarantalet är begränsat).

Kurskostnad: 5 900 kronor ex. moms (inklusive måltider)

För frågor om din anmälan: Tveka inte på att kontakta Magnus Hultman
För frågor om kursens innehåll: Vänligen kontakta Nina Lannsjö

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Mer i kalendern