fbpx
Hoppa till innehåll

Arbetsrättskurs 

Kursen syftar till att ge kunskap inom de viktigaste delarna av arbetsrätten belyst utifrån den arbetsrättsliga lagstiftningen och våra kollektivavtal. Kursens upplägg bygger på både teoretiska genomgångar och kortare praktiska övningar. Frågor och deltagande från kursdeltagarna uppmuntras.

26
apr
26 april 2022
Digitalt via Microsoft Teams

Kursen syftar till att ge kunskap inom de viktigaste delarna av arbetsrätten belyst utifrån den arbetsrättsliga lagstiftningen och Livsmedelsbranschens kollektivavtal. Kursens upplägg bygger på teoretiska genomgångar med inslag av kortare praktiska övningar. Frågor och deltagande från kursdeltagarna uppmuntras.

De lagar och områden som behandlas är främst medbestämmandelagen och förhandling, förtroendemannalagen, arbetstider samt anställningens ingående och upphörande.

Kursen vänder sig till dig som jobbar inom HR, eller inom annan funktion i företaget som hanterar personalfrågor, exempelvis chefer och arbetsledare.

Anmälan sker genom formuläret nedan.

Datum: tisdagen den 26 samt onsdagen den 27 april 2022 – kursen hålls i två delar om kortare pass, då den sker via distans med Microsoft Teams.
Del 1. Tisdagen den 26 april 09:00 – 12:00
Del 2. Onsdagen 27 april kl. 09:00 – 12:00

Var: På distans via Microsoft Teams.
(Du kommer att få en inbjudan med tillhörande länkar några dagar innan kursen genomförs.)

Kostnad: 3 000 kr exkl. moms

Kursen är enbart tillgänglig för medlemmar i Livsmedelsföretagen.

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Mer i kalendern