fbpx
Hoppa till innehåll

Förhandlingsteknik

Livsmedelsföretagen anordnar i samarbete med Grafiska Företagen, Trä- och Möbelföretagen, Transportföretagen, IKEM och Gröna arbetsgivare kurs i förhandlingsteknik.

4
maj
4 maj 2023
Storgatan 19, Stockholm

Målgrupp

De medarbetare i medlemsföretagen som för arbetsgivarens räkning kommer i kontakt med fackliga förhandlingar.

Kursledning

Johan Lagerbielke har mångårig erfarenhet av att utbilda i förhandlingsteknik. Johan är civilekonom från Handelshögskolan där han även forskat i ekonomisk psykologi.

Kursinnehåll

Kursen som syftar till att förbättra deltagarnas förhandlingsbeteende och -teknik inkluderar praktiska moment som MBL-förhandlingar och tvisteförhandlingar. Kursen belyser effektiva analysmetoder och förhållningssätt vid förhandlingar. Deltagarna får dessutom lära sig både hur man bör förbereda och genomföra en förhandling och även träna på detta med praktiska övningar och exempel.

Kursen är en tvådagarskurs, torsdagen den 4 maj och fredagen den 5 maj.

Dag 1 kl. 10:00-17:00, dag 2 kl. 09:00-16:00.

Kursavgift

8 000 kr exkl. moms. I kursavgiften ingår kursdokumentation, två luncher samt för- och eftermiddagskaffe bägge kursdagarna. Kostnad för övernattning ingår ej. Övernattning ordnas av kursdeltagarna.

Kursen administreras och faktureras av Arbio.

Observera att anmälan är bindande.

Avbokning inom 14 dagar före kursstart medför att full kurskostnad debiteras.

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Mer i kalendern