fbpx
Hoppa till innehåll

Kollektivavtalskurs med fokus på Livsmedelsavtalet

Kursen ger en konkret och effektiv introduktion till Livsmedelsföretagens kollektivavtal med fokus på Livsmedelsavtalet. Kursen är digital och leds av arbetsrättsjurister från Livsmedelsföretagen.

22
nov
22 november 2022
Digitalt via Microsoft Teams

Kursen innehåller huvudsakligen teoretiska genomgångar av de olika delarna av avtalen men även praktiska moment ingår. Det kommer finnas stort utrymme för frågor och diskussioner.

Målgruppen för utbildningen är HR-personal, chefer och ledare som kanske är nya inom livsmedelsbranschen men även motsvarande befattningsinnehavare som varit med lite längre och vill fräscha upp sina kunskaper, eftersom avtalen ju förändras över tid.

Datum: 22 november 2022

Tid: 09:00-12:00

Plats: Digitalt via Microsoft Teams

Kostnad: 2 500 SEK exkl. moms

Kursen leds av arbetsrättsjurister från Livsmedelsföretagen.

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Mer i kalendern