fbpx
Hoppa till innehåll

Arbetsgivarträff – Digital

Under hösten har vi anordnat fysiska arbetsgivarträffar runtom i Sverige, med anställningsformer som huvudtema. För dig som inte kunde vara med eller vill repetera erbjuder vi nu samma innehåll i digitalt format. Kostnadsfritt och exklusivt för medlemmar i Livsmedelsföretagen.

11
dec
11 december 2023
Digitalt via Microsoft Teams

Syftet med arbetsgivarträffarna är att informera om förändringar på ämnet arbetsrätt och HR. Huvudtemat för höstens arbetsgivarträffar är Anställningsformer – särskilt om provanställning i anledning av de nya reglerna i livsmedelsavtalet

Träffarna leds av kollegorna på förhandlingsavdelningen.

Deltagande vid arbetsgivarträffarna är kostnadsfritt och enbart tillgängliga för medlemmar i Livsmedelsföretagen.

Målgruppen är huvudsakligen HR- och personalansvariga samt företagsledning.

Varmt välkomna! 

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Mer i kalendern