Anmäl dig till våra utskickslistor + digitalt seminarium 16/9

Jobbar du på ett medlemsföretag och vill ta del av riktad information från våra näringspolitiska experter? Då ska du skriva upp dig på våra utskickslistor. Den 16 september anordnar vi ett digitalt seminarium om utskicken och vilken sorts information du som medlem kan få från oss.

Många som jobbar på våra medlemsföretag vill ta del av riktad information inom vissa specifika expertområden, till exempel livsmedelslagstiftning, hållbarhet, ekologiska livsmedel, mat och hälsa, med mera.

För att du ska få precis den information du behöver så har vi nu gjort om våra expertområden. Bland annat har vi delat upp området livsmedelslagstiftning i flera underområden.

För att du ska få rätt information utifrån dina önskemål är det viktigt att du nu anmäler dig igen. Om du hittills inte varit anmäld men är intresserad – passa på att anmäla dig nu.

Här kan du anmäla dig till våra expertutskick.

Digitalt seminarium 16 september

Den 16 september kl 13-15 kommer vi ha ett digitalt seminarium som en introduktion till vad utskicken kan komma att handla om. Våra experter kommer även ge korta uppdateringar inom sina respektive expertområden. Mer information om programmet och länk till sändningen skickas ut till utskickslistorna.

Anmäl dig här