Behöver du en livsmedelsexpert i Almedalen?

Livsmedelsföretagen har experter inom allt från hållbarhet, beredskap, arbetsrätt och kompetensförsörjning till ekonomi, forskning, lagstiftning och näringspolitik, och många av dem är på plats i Almedalen i år. Så tveka inte att höra av dig om du vill få in fakta, kunskap och debattglädje i ditt panelsamtal eller seminarium!

Veckan efter midsommar är det än en gång dags för den klassiska politikerveckan i Visby. Livsmedelsföretagen har arrangemang både den 24 och 25 juni, och dem kan du läsa mer om här.

Det officiella Almedalen-programmet fylls nu på i en rasande takt och matpriser, livsmedelsproduktion och beredskap ser ut att bli några av de hetaste frågorna. Flera av våra experter kommer att vara på plats i Almedalen och är tillgängliga för paneldebatter, seminarium och personliga möten. Du hittar deras kontaktuppgifter och respektive expertområden här nedanför. Tveka inte, hör av dig!

Svensk livsmedelsproduktion

Björn Hellman

VD
Skicka e-post till Björn
08-762 65 01, 070-934 90 15

Ekonomi och konjunktur

Carl Eckerdal

Chefekonom
Skicka e-post till Carl
08-762 61 96, 070-497 11 98

Forskning och nutrition

Elisabet Rytter

Forsknings- och nutritionsansvarig

Hållbarhet och livsmedelslagstiftning

Sara Sundquist

Näringspolitisk expert
Skicka e-post till Sara
08-762 65 46, 070-996 90 44

Kompetensförsörjning

Karin Thapper

Ansvarig kompetensförsörjning
Skicka e-post till Karin
08-762 65 38, 070-377 97 39

Totalförsvar och försörjningsförmåga

Patrik Strömer

Näringspolitisk expert

Livsmedelskontroll och förpackningsfrågor

Marie Rydén

Näringspolitisk expert

Arbetsrättsfrågor och avtalsrörelse

Linnéa Eriksson

tf Förhandlingschef

Kommunikation och näringspolitik

Jimmy Sandell

Kommunikations- och näringspolitisk chef
Skicka e-post till Jimmy
08-762 65 02, 073-355 06 07

Glad livsmedelsgeneralist

Daniel Emilson

Presschef
Skicka e-post till Daniel
08-762 65 13, 076-275 83 60