Behöver du en livsmedelsexpert i Almedalen?

Livsmedelsföretagen har experter inom allt från hållbarhet, beredskap, arbetsrätt och kompetensförsörjning till ekonomi, forskning, lagstiftning och näringspolitik, och många av dem är på plats i Almedalen i år. Så tveka inte att höra av dig om du vill få in fakta, kunskap och debattglädje i ditt panelsamtal eller seminarium!
Veckan efter midsommar är det än en gång dags för den klassiska politikerveckan i Visby. Den 24 juni kl 15-16 arrangerar Livsmedelsföretagen ett seminarium med rubriken ”Vad är viktigast – att maten är svensk eller billig?” med efterföljande mingel i S:t Clemens ruin. Vi kommer både arrangera och delta i fler evenemang, mer info om detta kommer snart.
Det officiella Almedalen-programmet fylls nu på i en rasande takt och matpriser, livsmedelsproduktion och beredskap ser ut att bli några av de hetaste frågorna. Flera av våra experter kommer att vara på plats i Almedalen och är tillgängliga för paneldebatter, seminarium och personliga möten. Du hittar deras kontaktuppgifter och respektive expertområden här nedanför. Tveka inte, hör av dig!
Svensk livsmedelsproduktion

Ekonomi och konjunktur

Forskning och nutrition

Hållbarhet och livsmedelslagstiftning

Kompetensförsörjning

Totalförsvar och försörjningsförmåga

Livsmedelskontroll och förpackningsfrågor

Arbetsrättsfrågor och avtalsrörelse

Kommunikation och näringspolitik

Jimmy Sandell
Glad livsmedelsgeneralist
