Food Tech 2019: Exklusiv medlemsrabatt!

På Food Tech 2019 den 18 mars i Örebro möts några av Sveriges mest innovativa Food Tech bolag, makthavare och investerare för att sätta ljus på nya digitala lösningar inom livsmedelssektorn. Som medlem i Livsmedelsföretagen får du 495 kr i rabatt på biljettpriset.

Livsmedelsföretagens ordförande Lars Appelqvist är en av talarna på Food Tech 2019

Food Tech är ett framtidsorienterat samarbete mellan Alfred Nobel Science Park och Di Digital. Den 18 mars är det dags för Food Tech 2019, och precis som 2018 samlas man i Örebro för att diskutera framtiden, utbyta idéer, lyssna på framstående talare och ta del av en rafflade pitchtävling mellan de sju hetaste startupbolagen inom Food Tech. Vinnaren vinner en plats i Di Startup Tour och en resa till Hongkong. Juryn och publiken kommer under eventet tillsammans utse vinnaren av Food Tech Pitch. Dagen avslutas med mingel och förfriskningar.

Här hittar du hela programmet för Food Tech 2019

Rabatt för medlemmar i Livsmedels­företagen

Ordinarie biljettpris är 1695 kr/pers ex moms. Genom att ange rabattkoden LivsmedelsföretagenFT betalar du som medlem i Livsmedelsföretagen bara 1 200 kr/pers ex moms.

Här anmäler du dig till Food Tech 2019

Feeder: Så var Food Tech 2018

Feeder, Sveriges bästa livsmedelspodcast, var givetvis på plats på Food Tech 2018 för att intervjua några av de spännande talarna. Lyssna här!