Förhandlingschefen informerar: Du läser väl Arbetsrättsligt Nyhetsbrev?

I dagarna skickar vi ut det första numret av Arbetsrättsligt Nyhetsbrev till de som anmält sig som mottagare för det som tidigare kallades ArbetsgivarNytt. Vi har uppgraderat och fräschat upp nyhetsbrevet, både i form av utökat innehåll och i form av ny layout.

I Arbetsrättsligt Nyhetsbrev berättar vi om nya relevanta domar från Arbetsdomstolen, senaste nytt inom arbetsmiljöområdet, internationella arbetsrättsliga nyheter (exempelvis från EU) samt andra intressanta nyheter inom det arbetsrättsliga området.

Om du arbetar med HR-frågor, företagsledning eller andra motsvarande arbetsuppgifter vid ett av Livsmedelsföretagens medlemsföretag kan du kostnadsfritt få del av nyhetsbrevet. Du som redan är prenumerant får ett utskick med nyhetsbrevet onsdagen den 20 mars genom e-post. Har du inte fått utskicket eller vill sätta upp dig på utskickslistan kan du höra av dig till medlem@li.se så löser vi det.

Jag tar gärna personligen emot synpunkter och/eller önskemål om nyhetsbrevet och dess innehåll till min e-postadress henrik.van.rijswijk@li.se. Varmt välkommen att höra av dig.

Henrik van Rijswijk, förhandlingschef

Henrik van Rijswijk

Förhandlingschef
Skicka e-post till Henrik
08-762 65 40, 076-822 65 40