Industrirådet kallar till Industridag 2021 – Sverige som innovationsstormakt

Den 22 mars startar Industridagen 2021 i form av en digital trestegsraket som avslutas med en heldagsfinal i Västerbotten den 27 september. Temat är ”Sverige som innovationsstormakt” och du är varmt välkommen att anmäla dig redan nu.

Ett Sverige som leder den internationella hållbarhetsomställningen. En industri i teknisk framkant – efterfrågad över hela världen. Ett land som exporterar lösningar på globala problem och betraktas som en innovationsstormakt. Under den ambitionen kallar Industrirådet till Industridagen 2021. Vilka reformer tar Sverige först till framtiden? Och vilka krav ställer det på samhällets olika aktörer – på politiskt ledarskap, industriellt ledarskap, akademi och lärande?

Industridagen 2021 startar den 22 mars och landar – via tre digitala nedslag – den 27 september för en heldagsfinal. Vi gör det från en plats där man är en innovationsstormakt på spåret – Västerbotten!* Under hela resan blir det utmanande samtal, diskussioner och vägval. När vi ses i september landar vi det arbete som skett på vägen.

Läs mer och anmäl dig nu.

* Vi tror på innovation och utveckling och hoppas att vi ska kunna ses den 27 september, om det inte är möjligt ställer vi om till digital version.