Intresseanmälan för Livsmedelsbranschens BAM – kostnadsfri pilotutbildning 2022

Är du nybliven chef och behöver utbilda dig inom arbetsmiljöfrågor? Då bör du ta chansen och anmäla dig som testpilot till branschens nyreviderade utbildning BAM (Bättre Arbetsmiljö). Utbildningen är fem dagar totalt, hålls i februari-mars 2022 och är kostnadsfri för utvalda testpiloter.

I Projektet Livsmedelsbranschens BAM har Prevent, Livsmedelsföretagen och Livsmedelsarbetareförbundet gemensamt reviderat utbildningen BAM (Bättre Arbetsmiljö) för livsmedelsbranschen. Den nya utbildningen startar med den generella BAM 3 dagar som finns för alla branscher, och avslutas med dag 4 och 5 som är speciellt framtagna för branschens behov. För att utvärdera de sista två dagarna behöver vi kursdeltagare i en första pilotutbildning. Som testpilot går du alltså alla 5 utbildningsdagarna kostnadsfritt enligt nedan, men det är enbart dag 4 och 5 som ska utvärderas.

När och var?

  • BAM dag 1-3: 15 – 17 februari 2022, digitalt via Zoom
  • BAM (livsmedel) dag 4 – 5: 1 – 2 mars 2022, Prevents utbildningslokaler, Södermalmsallén 36, Stockholm

Vem kan delta?

Du som är nybliven chef eller nyblivet skyddsombud. Det är viktigt att både chef och skyddsombud deltar tillsammans. Utbildningen är också för dig som jobbat ett tag men som ännu inte gått någon arbetsmiljöutbildning.

Anmälan och mer info

Om du är intresserad av att vara testpilot kontaktar du:

Heléne Eklöf, Livsmedelsföretagen, helene.eklof@li.se
Benny Kolnby, Livsmedelsarbetareförbundet, benny.kolnby@livs.se

Anmäl ditt intresse senast den 30 november. Kort därefter kommer vi höra av oss via mail och informera om vilka som erbjuds utbildningen, då det finns ett begränsat antal platser.

Utbildningen är kostnadsfri, men respektive företag bekostar själv eventuella eventuella resor och logi i anslutning till dag 4 och 5. Fika, lunch och kursmaterial ingår.