Nominera en eldsjäl till Arbetsmiljöstipendiet

Har du någon på din arbetsplats som brinner för att du och dina kollegor ska ha en säker och trivsam arbetsmiljö? Ett skyddsombud eller chef som gör bra insatser, som du litar på, som du kan fråga om det mesta. Nominera till Arbetsmiljöstipendiet 2020!

Nu startar nomineringstiden för 2020 års stipendium som pågår fram till 15 maj. Stipendiet vänder sig till personer som löpande arbetat i samverkan för att utveckla och förbättra arbetsmiljön, antingen den fysiska eller den psykosociala. Stipendiesumman är på 15 000 kronor vardera och tanken är att pengarna ska användas för utbildning inom arbetsmiljöområdet.

– Det finns många duktiga, engagerade personer i vårt arbetsliv väl värda att uppmärksamma. De gör ett väldigt viktigt arbete, inte bara genom att skapa en säkrare och hälsosammare arbetsmiljö. Deras arbete är också ett betydelsefullt kitt som håller ihop och påverkar allt från trivseln till företagets effektivitet, säger Maria Schönefeld, vd på Prevent.

Sista dag för att nominera en chef eller ett skyddsombud till årets stipendium är 15 maj. Vinnarna utses i början av hösten.

Mer information

Läs mer om Arbetsmiljöstipendiet och hur du gör för att nominera.

Kontakt

Maria Schönefeld, vd, 070-523 63 83,
Linda Klevelid, kommunikatör, +46 73-655 91 18.