Ny kurs: Att marknadsföra med hälsobudskap och andra märkningsfrågor

Hur kan du använda kostråd och närings- och hälsopåståenden i din marknadsföring? Vad krävs för att få märka med Nyckelhålet? Vad är senaste nytt inom allmän märkning? Det här och mycket mer handlar vår nya kurs om. Ges fyra gånger på fyra orter med start 31 januari. Anmäl dig idag!

Elisabet Rytter utbildar i hälsobudskap, här på Malmö Börshus.

Den här kursen är kostnadsfri för våra medlemmar och vänder sig till dig som arbetar på ett av våra medlemsföretag med märkningsregler, lagstiftning, kost och hälsa och liknande frågor.

Kursen leds av Elisabet Rytter, forsknings- och nutritionsansvarig, och Ulrika Ehrhardt, expert på livsmedelslagstiftning och märkning. De kommer bland annat gå igenom hur man märker och marknadsför livsmedel med hjälp av:

  • Livsmedelsverkets kostråd
  • Närings- och hälsopåståenden
  • Nyckelhålet

Dessutom kommer du få reda på det senaste inom aktuella märkningsfrågor, och det kommer även att finnas tid för frågor och diskussion.

Du hittar alla aktuella kurser i vår kalender.

Glada och välinformerade kursdeltagare!

Exklusivt för medlemsföretag

Den här kursen vänder sig till dig som arbetar på ett företag som är medlem i Livsmedelsföretagen. Kursen är kostnadsfri och en medlemsförmån.

Anmälan

Anmälan sker via länkarna här ovan.

Vid förhinder meddela medlem@li.se senast en vecka innan kurstillfället annars debiteras en avgift på 500 kr. Du får gärna skicka en ersättare.

Om du har frågor om kursen får du gärna kontakta elisabet.rytter@li.se och ulrika.ehrhardt@li.se.

Elisabet Rytter

Forsknings- och nutritionsansvarig

Ulrika Ehrhardt

Expert livsmedel och lagstiftning