Välkommen till vårens Arbetsgivarträffar

Nu kan du anmäla dig till Livsmedelsföretagens traditionella arbetsgivarträffar. Totalt blir det fyra digitala tillfällen 23-28 april. Vårens huvudämne är ”Det svåra samtalet – konsten att hantera individärenden rätt från början”, och träffarna riktar sig främst till företagsledning, produktionsledning, HR-personal och andra ledare på företaget.

Trots det digitala genomförandet denna gång behåller vi sedvanligt upplägg med arbetsgivarträffar på flera ”platser” runt om i landet. Däremot går det denna gång bra att anmäla sig till en träff med företag huvudsakligen från en annan region om det datumet skulle passa bättre.

Som vanligt kommer vi att behandla flera olika aktuella frågeställningar, dock med betoning på ett huvudsakligt ämne.  I vår är huvudämnet ”Det svåra samtalet – konsten att hantera individärenden rätt från början”. Vi presenterar hur hanteringsordningen av krångliga individärenden bör göras, såväl ur ett arbetsrättsligt som ur ett arbetsmiljöperspektiv, för att uppnå ett önskvärt resultat i det individuella fallet.

Samtliga träffar leds denna gång av Livsmedelsföretagens förhandlingschef Henrik van Rijswijk och arbetsmiljöexpert Heléne Eklöf.

Lämpliga deltagare är företagsledning, produktionsledning, HR-personal och andra ledare på företaget. Deltagandet är kostnadsfritt.

Datum och tid för arbetsgivarträffarna

  • 23 april kl. 10-12 huvudsakligen för företag i Norrland och mellersta Sverige
  • 26 april kl. 10-12 huvudsakligen för företag i Stockholmsregionen, Gotland och östra Svealand
  • 27 april kl. 10-12 huvudsakligen för företag i södra Sverige och Öland
  • 28 april kl. 10-12 huvudsakligen för företag i Västra Götaland med omnejd

(Om datumet inte passar går det bra att anmäla sig till vilken som helst av träffarna )

Anmälan

Anmälan sker genom denna länk.

Varmt välkommen!

Henrik van Rijswijk

förhandlingschef

Henrik van Rijswijk

Förhandlingschef
Skicka e-post till Henrik
08-762 65 40, 076-822 65 40

Heléne Eklöf

Arbetsmiljöexpert