Visa upp ert hållbarhetsarbete på Världsmiljödagen

År 2022 står Sverige värd för FN:s temadag Världsmiljödagen, som firas varje år den 5 juni. Värdskapet innebär en unik möjlighet att visa och sprida vårt svenska miljöarbete till en global och lokal publik. Den 23 mars anordnar Naturvårdsverket ett seminarium med mer information om hur ditt företag kan delta.

Världsmiljödagen är öppen för alla och det finns många olika sätt och nivåer att engagera sig på. Det går bra att paketera om en redan befintlig aktivitet eller att skapa något helt nytt inom ramen för årets tema: En enda jord – att leva hållbart i samklang med naturen. Målgruppen är allmänheten, med ett särskilt fokus på att nå ut till unga.

Här kan du läsa mer om Världsmiljödagen 2022

Seminarium 23 mars

Naturvårdsverket har fått i uppdrag att samordna och synliggöra aktiviteter kring Världsmiljödagen 2022. Den 23 mars arrangerar Naturvårdsverket därför ett seminarium för dig som jobbar inom näringslivet, med information och tips om hur ni kan delta i den globala temadagen.

Direkt länk till seminariet som är öppet för alla: https://invajo.com/l/N7Pm04srnT

Vill du få löpande information inför Världsmiljödagen?

Naturvårdsverket ger ut ett nyhetsbrev löpande fram till och med genomförandet den 5 juni. Välkommen att prenumerera på Världsmiljödagen 2022, ett nyhetsbrev från Naturvårdsverket.