Workshop med Sweden Food Arena 20/10 i Tylösand

Livsmedelsdagarna som Livsmedel i Fokus arrangerar i Tylösand inleds 20/10 med en workshop som Sweden Food Arena arrangerar tillsammans med Planethon. Temat är ” Från forskning till världsklass – så kan vi samarbeta och använda intelligent data för att göra svensk mat världsledande”.

Vill ni ha hjälp att se in i framtiden? Vilken forskning pågår internationellt kopplat till matsystemet?  Vilka innovationer är redan på gång?

Under Planethons ledning kommer Sweden Food Arena och deltagarna på Livsmedelsdagarna att tillsammans undersöka vilken forskning som pågår inom livsmedelssystemet och vilka nya innovationer som är på gång. I kombination med vad som behövs för att utveckla hållbar mat kan man hitta skärningspunkter som ger inspiration till nya produkter, tjänster och produktionssätt. Sweden Food Arena lovar dig en framtidsinriktad eftermiddag med massor med inspiration, möjlighet att hitta nya samarbetspartners och åstadkommation!

Arrangörer är Marie Gidlund och Kerstin Eriksson från Sweden Food Arena och Fredrik Wikholm från Planethon.

Målet med workshopen

Sweden Food Arena:

”Vi tittar på behoven för framtidens svenska matsystem och hur vi kan formera oss runt dem. Som stöd jämför vi relevanta forskningsdata med Sweden Food Arenas Innovations- och forskningsagenda, skärningspunkterna kan vara intressanta startpunkter för projekt som genererar konkurrenskraft och lönsam tillväxt. Workshopen skall resultera i en visualisering av det framtida matsystemet. Vi tittar på roller, tekniker och insatser som behövs för att det ska bli verklighet och hur vi kan bygga framtida samarbeten.”

Mer info och anmälan

https://www.livsmedelifokus.se/medlemskapet/livsmedelsdagarna/