fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Så blir du medlem

Det är enkelt att bli medlem i Livsmedelsföretagen. Ansökan om medlemskap görs på en särskild ansökningsblankett som skickas direkt till oss. I ansökan behöver du bland annat lämna uppgifter om lönesummor och antal anställda. Har företaget fler arbetsställen, se till att kontaktuppgifter till samtliga av dessa finns med i ansökan. Inträdesblanketten ska skickas in i original och vara undertecknad av behörig firmatecknare. Tillsammans med din inträdesansökan behöver du skicka med en kopia på aktuellt registreringsbevis från Bolagsverket.

Vill du ha mer information så kan du även fylla i nedanstående formulär så kontaktar vi dig.

Dokument

Läs även

Magnus Hultman VD-assistent och medlemsansvarig 072-501 53 7808-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.