fbpx
Hoppa till innehåll

Bränn karriärstegen

Bli VD för ett av Sveriges största livsmedelsföretag.
0% erfarenhet och 100% glöd är vårt enda krav.

Bli VD för ett av Sveriges största livsmedelsföretag, helt utan tidigare erfarenhet. Allt du behöver göra för att sök är att skicka ett DM eller lägg upp en video på TikTok under #NyVD och berätta varför du ska bli chef.

Rollen är betald, pågår under september och går att kombinera med studier om du vill. Ta chansen och bli nästa VD på Arla, Sevan, Estrella, Löfbergs eller Polarbröd. Har du hungern finns det en scen redo för dig.

CO-CEO

Upp i ottan! Nu kan du bli hela Sveriges mjölkmagnat och som CO-CEO driva på den gröna omställningen tillsammans med Arlas bönder.

CO-CEO

Nu söker vi dig som också tycker att mackor kan vara en fullgod middag. Axla rollen som mackornas mästare hos ett av Sveriges kanske mest älskade företag och var med och gör världen lite godare.

CO-CEO

Låt Sevans hummusfabrik bli din scen! Utmana trista matnormer och härska över Sveriges mest älskade hummus och allt det godaste från Mellanöstern.

CO-CEO

Nu kan du bli den som tar det svarta guldet till nästa nivå. Ge hela landet en koffeindos och skaka om i maktens korridorer.

CO-CEO

Bli Sveriges nästa chipsdrottning på Estrella. Säkra krispigheten och balansera sältan som ingen annan. Tronen är ledig.

Regler och villkor

Läs mer om kampanjen

Bakom dörrarna till livsmedelsindustrin ryms 20 000 lediga jobb och lika många möjligheter. Från fabriksgolvet hela vägen upp till toppen. Vi letar efter dig som vill förändra, förbättra och förnya. Uppfinn framtidens protein, bli hela Sveriges chipsdrottning eller var med och skapa folkkära ikoner. Som produktutvecklare, hållbarhetsansvarig, bryggmästare, maskinoperatör, hantverkskonditor, sociala medier-geni eller något annat du gör bäst.

Har du hungern, finns det en scen redo för dig.