fbpx
Hoppa till innehåll

Webbinarium om Arbetsmiljöverkets regelförnyelse

Vi har bjudit in Sofia Andersson Szabo och Karin Granstedt, handläggare vid Arbetsmiljöverket, för att informera om föreskrifterna i en ny struktur, hur digitaliseringen fungerar samt om stödjande verktyg. Det kommer finnas möjlighet att lyfta funderingar och ställa frågor under webbinariet.

15
nov
15 november 2023
Digitalt via Microsoft Teams

Tid: onsdag den 15 november kl. 9.00 – 10.30

Plats: Webbinarium via Teams

Länken skickas ut dagen före webbinariet till dig som är anmäld!

Webbinariet är kostnadsfritt och enbart öppet för medlemmar i Livsmedelsföretagen

Heléne Eklöf

Arbetsmiljöexpert

Heléne arbetar med arbetsmiljöfrågor. Det innefattar bland annat att hålla utbildningar, att ge råd och vara ett stöd till medlemmar i frågor som rör deras arbetsmiljöarbete med att exempelvis ta fram eller vidareutveckla förebyggande åtgärder för att möjliggöra en sund och säker arbetsmiljö. Heléne kommer närmast ifrån rollen som arbetsmiljöinspektör på Arbetsmiljöverket och är utbildad högskoleingenjör (BSc) inom maskinteknik med inriktning på industriell ekonomi samt produktion.

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.

Mer i kalendern