fbpx
Hoppa till innehåll

Livsmedel i fokus trendseminarium – Trendkoll

Kriserna avlöser varandra och påverkar matvanor och beteenden. Hur ser de förändrade konsumtionsmönstren ut – blir det bara fokus på lågpris och ekonomitänk eller finns det plats för kvalitet, hållbarhet och innovativa produkter? Har kriserna och de höjda matpriserna fått oss att äta mer osunt eller är detta en möjlighet för oss att ändra våra långsiktiga matvanor till det bättre? Och hur har livsmedelskedjan påverkats?

16
feb
16 februari 2023
Hybrid - Digitalt och Stockholm

Till Livsmedel i fokus årliga TRENDSEMINARIUM samlas de som har koll på trender och utveckling och kan ge sin syn på läget och framtiden för livsmedelsföretag, handel, jordbruk, hållbarhet, hälsa, foodtech och forskning. Det blir ett koncentrat av insikter, paketerat av och med Livsmedel i fokus.

  • Livsmedelsföretagens vd Björn Hellman kommer att delta i ett panelsamtal på temat "Hur kan vi stärka den svenska livsmedelskedjans konkurrens- och motståndsförmåga?"
  • Livsmedelsföretagens chefekonom Carl Eckerdal kommer att presentera sin konjunkturrapport för Q4 2022, där han även redovisar hur det gick för livsmedelsindustrin under 2022.

Detta är Livsmedel i fokus evenemang och helt fristående från Livsmedelsföretagen.
Läs mer och anmäl dig på länken nedan.

Mer i kalendern