Webbinarium om cybersäkerhet för Livsmedelsföretagens medlemmar

Är ditt företag rustat för att stå emot cyberangrepp och andra akuta IT-kriser? På vårt webbinarium (16 och 31 mars) går IT-säkerhetsexperten Richard Oehme igenom vad du ska tänka på och hur du kan stärka företagets IT-säkerhet. Kostnadsfritt för dig som är medlem.

Onsdagen den 16 mars kl. 10:00-11:30 anordnar Livsmedelsföretagen ett webbinarium om cybersäkerhet. En andra chans finns också torsdagen 31 mars kl. 14.00-15:30 med samma upplägg. Deltagande sker via Teams och webbinariet är kostnadsfritt för Livsmedelsföretagens medlemmar. Anmäl dig här.

Är ditt företag IT-rustat?

Att IT fungerar för att allt annat ska fungera har blivit en självklarhet. Samtidigt innebär elektronisk kommunikation också risker för intrång, sabotage eller att något bara inte funkar som det är tänkt. Covid-19 har klarats av väldigt väl av livsmedelsbranschen, med fortsatt produktion och att människor fått mat i magen. Nu pågår krig i Ukraina och kontroll över information och IT är avgörande faktorer. Hur väl rustad är branschen för att stå emot akuta kriser inom IT?

Livsmedelsföretagen har bett experten Richard Oehme från KnowIt att ge våra  medlemmar en grundläggande översikt. Richard är erfaren expert och rådgivare och även ordförande i SOFF:s cybersäkerhetsgrupp.

Mer information

Utöver detta webbinarium finns det anledning för alla företag att redan nu öka medvetandegraden om riskerna och hur man kan undvika dem, samt vad man bör göra om något inträffar.

MSB går ut med information till svenska myndigheter och även till samhällets arbete i övrigt: https://www.regeringen.se/artiklar/2022/03/uppdrag-till-msb-om-bred-informationskampanj-for-okad-it-sakerhet/

Anmälan

Anmäl dig till webbinariet via vår kalender.

Teams-länk skickas ut dagen innan webbinariet.

 

Patrik Strömer

Näringspolitisk expert