fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Livsmedelsföretagens rekommendationer gällande personalliggare

Livsmedelsföretagen vill med anledning av Skatteverkets rapport ”Hur påverkas restaurang- och byggbranschen av personalliggare?”  bidra med synpunkter på Skatteförfarandelagens krav på personalliggare.

I korthet är Livsmedelsföretagens rekommendationer att

  • Den utökning av krav om personalliggare som trädde i kraft den 1 juni 2018, innebärande att kravet innefattar även enskilda näringsidkare, företagets ägare och dessas familj, slopas.
  • Det genomförs en oberoende utredning av systemet med personalliggare där samtliga aspekter av systemet – så som dess kostnader, effektivitet och praktiska påverkan på laglydiga företag – tas i beaktning.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.