fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward

Avtal 2020 - Förutsättningar inför avtalsrörelsen och Livsmedelsföretagens avtalsmål

Senast den 1 april 2020 ska nya kollektivavtal för den svenska livsmedelsindustrin vara på plats. Men vilka är förutsättningarna inför avtalsrörelsen? Hur påverkas företagen av avmattningen i konjunkturen, en orolig omvärld och ökande konkurrens? Och vilket slags avtal vore mest gynnsamt för arbetstagare, arbetsgivare och Sverige?

Livsmedelsföretagen redogör i den här rapporten för förutsättningarna inför avtalsrörelsen, det ekonomiska läget i omvärlden och i Sverige, företagens utmaningar på hemmaplan och internationellt samt våra övergripande målsättningar med avtalsrörelsen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.