Hoppa till innehåll

Ursäkta röran! Vi utvecklar webbplatsen. Vi ber om överseende med detta. Mejla info@li.se om du vill rapportera ev felaktigheter.

Kurser och utbildningar

Arbetsmiljö grundkurs

Kursen syftar till att ge grundläggande kunskap inom arbetsmiljöregleringen belyst utifrån lagstiftning och kollektivavtal. Kursens upplägg bygger på teoretiska genomgångar och gruppdiskussioner. Belysande exempel ges bl.a. från Arbetsmiljöverkets beslut om föreläggande.

I kursen går vi igenom arbetsmiljölagen samt delarna i föreskrifterna Systematiskt arbetsmiljöarbete (AFS 2001:1) och Organisatorisk och social arbetsmiljö (AFS 2015:4). Kursen belyser också skillnaden mellan arbetsmiljöansvar respektive straffansvar.

Kursen vänder sig till dig som jobbar inom HR eller inom annan funktion som hanterar arbetsmiljöfrågor ur ett arbetsgivarperspektiv, exempelvis chefer och arbetsledare.

Kursen är en endagskurs.

Kostnad

Kostnad 2.900:- exkl. moms.

Tid och plats

Du hittar alla aktuella kurser i vår kalender.

Magnus Hultman

VD-assistent och medlemsansvarig
Skicka e-post till Magnus
072-501 53 78, 08-762 65 75

Magnus är VD-assistent och medlemsansvarig på Livsmedelsföretagen. Han har det övergripande ansvaret för att hantera VD:s administrativa uppgifter och ansvarar dessutom för vår medlemsservice. Magnus är den du ska kontakta om du har frågor om fakturor, ert medlemskap, om du behöver avboka dig från någon av våra utbildningar eller om du helt enkelt har en fråga som du är osäker på vem du ska vända dig till. Magnus har mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom servicenäringen.