fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
ÅRETS VIKTIGASTE BRANSCHTRÄFF ÄR TILLBAKA

Save the date! Matdagen 5 maj 2022

Ta fram kalendern och sätt ett stort kryss för den 5 maj 2022! Då är Matdagen äntligen tillbaka efter två års ofrivillig paus. Odigitalt, oumbärligt och otroligt efterlängtat.

Matdagen är årets viktigaste och roligaste träff för alla som jobbar inom livsmedelsbranschen. Det är en dag fylld med tankeväckande föredrag, inspirerande talare, spänstiga debatter och spännande möten. Och givetvis rundar vi av dagen med en välsmakande och avslappnad middag med nya och gamla bekantskaper. Vi kommer hålla hus på Moderna Museet i Stockholm. Och ja, det blir ett hederligt, gammaldags fysiskt möte, i riktiga livet.

Mer information och anmälan kommer, men sätt redan nu ett stort kryss i kalendern för den 5 maj 2022!

Så var Matdagen 2019

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy