fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
LIVSMEDELSEXPORT

Delta i en delegation till USA med Try Swedish

Den 21-24 maj, 2022 går National Restaurant Association Show (NRA) av stapeln i Chicago. Try Swedish anordnar en delegationsresa både för dig som redan säljer till USA och för dig som är nyfiken på marknaden. Anmäl dig senast 15 april!

Den 21-24 maj, 2022 går National Restaurant Association Show (NRA) av stapeln i Chicago. En av de största mässorna inom Food Service med 45 000 besökare 2019.

Food Service är ett stort segment i USA om 800 BUSD och där hamnar 45-50% av de totala utläggen på livsmedel i USA.

Try Swedish delegationsresa är ett kostnadseffektivt sätt att förstå segmentet samt nätverka med inköpare och industriaktörer, både för dig som redan säljer till USA och för dig som är nyfiken på marknaden. Anmäl dig senast den 15 april.

Program och registrering

TRY SWEDISH! NRA Delegation 2022 (invitepeople.com)

Frågor

Jessica Connelly (jessica.connelly@business-sweden.se) Try Swedish Program Manager USA

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.