fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
KOMPETENSFÖRSÖRJNING

Digital rekryteringsmässa: Livsmedelsmässan 2021

I början av 2021 planerar Arbetsförmedlingen en digitalrekryteringsmässa för jobb inom Svensk livsmedelsindustri. Låter det som något för dig eller ditt företag? Anmäl ditt intresse idag!

Vad?

Livsmedelsmässan 2021. En digital rekryteringsmässa för jobb inom livsmedelsbranschen, över hela Sverige.

Varför?

För dig som företag är livsmedelsmässan en utmärkt möjlighet att rekrytera personal. Kanske behöver du extrapersonal till sommaren 2021? Tidigare jobbmässor har gett goda resultat och varit uppskattade av företag, bland annat Fjällmässan med flera jobbmatchningar inom turistnäringen. Livsmedelsmässan är också ett sätt att marknadsföra ditt företag som arbetsplats. Fjällmässan lyfte till exempel turismen som ett spännande och attraktiv bransch att jobba inom.

Eftersom mässan är digital behöver inte företagen fysiskt finnas på plats. En annan fördel med mässan är att den är flexibel och når ut till arbetssökanden runt om Sverige. En fysisk jobbmässa kan ibland begränsa möjligheterna för personer att delta på jobbmässor utanför en viss region, det problemet försvinner när mässan är digital och nationell.

Läs mer om hur mässan fungerar på Jobbchansen online och Snabbintervjuer

När?

Mässan planeras till början av 2021.

Intresseanmälan

Anmäl ert intresse till emilia.eneman@li.se så snart ni kan eller hör av er om ni har frågor om mässan.

Dokument

Emilia Eneman Projektledare Mer mat – fler jobb 072-169 34 04

Emilia arbetar som projektledare för validering i projektet Mer mat – fler jobb. Hon har en agronomexamen från Sveriges lantbruksuniversitet. Emilia kommer närmast från Centerpartiets riksdagskansli där hon arbetat som politiskt sakkunnig för bland annat livsmedelsfrågor, gröna näringar och landsbygdsutveckling. Hon har även erfarenheter från tidigare arbete på Europaparlamentet och Länsstyrelsen samt som konsult specialiserad inom EU-frågor.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy