fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
KOMPETENSFÖRSÖRJNING

Hitta ny personal på Matjobb 2022!

Söker du personal till företaget? Den 26 januari är det dags för Matjobb 2022 – Sveriges första digitala rekryteringsmässa för företag inom gröna näringar och livsmedelsproduktion. Arrangör är Arbetsförmedlingen i samarbete med projektet Mer mat – Fler jobb.

På Matjobb 2022 den 26 januari kan företag som producerar mat inom både jordbruk, odling och industri visa upp sin verksamhet och sina lediga tjänster.

Matjobb 2022 är som en fysisk rekryteringsmässa, med en stor skillnad: den är helt digital! Både företag och besökare deltar via webben. Matjobb 2022 består av en webbsändning där arbetsgivarna presenterar sina företag och lediga tjänster samt snabbintervjuer där besökarna har möjlighet att presentera sig själv för arbetsgivarna.

Vill du veta mer?

Kontakta Erik Hellberg på Arbetsförmedlingen så berättar han mer om hur det går till och hur ditt företag kan delta.

Erik Hellberg, 010-486 02 42, erik.hellberg@arbetsformedlingen.se 

Mer info

Jobbchansen online (Arbetsförmedlingens digitala mässor)

Snabbintervjuer – Rekrytera med videointervjuer

Fjällmässan 2021 – Exempel på digital mässa

Emilia Eneman Projektledare Mer mat – fler jobb 072-169 34 04

Emilia arbetar som projektledare för validering i projektet Mer mat – fler jobb. Hon har en agronomexamen från Sveriges lantbruksuniversitet. Emilia kommer närmast från Centerpartiets riksdagskansli där hon arbetat som politiskt sakkunnig för bland annat livsmedelsfrågor, gröna näringar och landsbygdsutveckling. Hon har även erfarenheter från tidigare arbete på Europaparlamentet och Länsstyrelsen samt som konsult specialiserad inom EU-frågor.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy