fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
KRISBEREDSKAP

Inbjudan: Utbildning i kontinuitetshantering

För att öka samhällets förmåga att säkerställa livsmedelsförsörjningen inbjuder MSB till en distansutbildning i kontinuitetshantering. Antalet platser är begränsat till 20 personer och inbjudan går till hela kedjan.

Livsmedelssektorn är samhällsviktig. Att företag kan upprätthålla verksamheten även vid olika typer av störningar är därför avgörande. Livsmedelsförsörjningen har fungerat väl under 2020 och flera företag har dessutom haft möjlighet att ställa om produktion för att möta olika behov. Men det finns olika typer av risker som det behöver finnas beredskap för. Ju bättre identifiering av olika typer av risker och störningar, desto större chans att klara störningar.

För att öka samhällets förmåga att säkerställa livsmedelsförsörjningen inbjuder MSB till en distansutbildning i kontinuitetshantering. Antalet platser är begränsat till 20 personer och inbjudan går till hela kedjan.

När?

Den 17 november.

Var?

På distans.

Anmälan

Anmälan görs här senast den 20 oktober.

För mer information eller frågor är du varmt välkommen att kontakta Patrik Strömer, ansvarig för frågor rörande krisberedskap och livsmedelsförsörjning.

Patrik Strömer Näringspolitisk expert 072-505 57 43

Patrik är näringspolitisk expert på Livsmedelsföretagen med krisberedskap, försörjningsförmåga och totalförsvar som särskilda ansvarsområden. Patrik är också Generalsekreterare i Svenska Snustillverkarföreningen, då snus är ett livsmedel som omgärdas av särskilda regleringar. Patrik har tidigare arbetat som PA-konsult, chefredaktör och anlitas även som skribent och föreläsare.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy