fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Medlemsservice arrow_forward
"MYCKET INTRESSANT OCH ENGAGERANDE"

KURS: Arbetsmiljö i praktiken, 13/9 i Stockholm

I ”Arbetsmiljö i praktiken” går vi igenom kraven i företagets arbetsmiljöarbete och hur konkurrensfördelar kan skapas genom ett medvetet och strukturerat arbete med företagets arbetsmiljö. Kursen är mycket uppskattad och tidigare deltagare ger den höga betyg. Läs mer och anmäl dig!

Nästa omgång av kursen äger rum den 13 september i Stockholm. Kursen vänder sig till chefer på alla nivåer, arbetsledare och arbetsgivarföreträdare som har visst personalansvar och/eller arbetar med arbetsmiljöfrågor samt skyddsombud.

I kursen går vi övergripande igenom arbetsmiljölagstiftningen och Arbetsmiljöverkets föreskrifter. Fokus ligger på vad det systematiska arbetsmiljöarbetet innebär i praktiken och föreskriften om organisatorisk och social arbetsmiljö där begreppet ”hållbar organisationsutveckling” kommer att diskuteras: Vad skapar engagemang i arbetet med att ständigt förbättra sin verksamhet, inklusive systematiskt arbetsmiljöarbete i praktiken? Vilka ”resurser” finns tillgängliga i företaget?

Vad tycker tidigare deltagare om ”Arbetsmiljö i praktiken”?

Efter våra kurser ber vi deltagarna sätta betyg och 2017 fick ”Arbetsmiljö i praktiken” 3,3-3,7 (av 4) i betyg. Här är några skriftliga omdömen från de som gick kursen 2017:

”Fått mer kunskap samt har med mig bra verktyg att plocka med in i vardagen.”

”Lätt att hänga med och kan med informationen sätta det i sammanhang i sin egen verksamhet.”

”Mycket praktiskt och pragmatiskt. Bra disposition.”

”Allt var bra – verkligen något att använda sig av. Bra verktyg.”

”Bra och kompetent föreläsare samt bra material som inte ‘tråkar ut’.”

Mer information och anmälan

Kan det här vara något för dig eller dina kollegor? Har hittar du mer information och anmälan.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy