fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
29 september

Lär dig mer om certifieringen IP Livsmedel

location_on Digitalt

Den 29/9 är du välkommen att delta i ett webbinarium om grundcertifieringen IP Livsmedel. Webbinariet anordnas av Sigill Kvalitetssystem AB som bland annat står bakom miljömärkningen Svenskt Sigill.

Christina Behm Velenik från Sigill Kvalitetssystem AB berättar om varför certifieringen IP Livsmedel är bra för just din verksamhet och hur den kan möjliggöra för ditt företag att växa. Du kommer givetvis också få en guidning hur du går tillväga för att bli certifierad.

En certifiering mot IP Livsmedel är oftast ett inköpskrav för att få sälja till bland annat dagligvaruhandeln men också ett effektivt sätt att visa dina kunder att ditt företag tar ansvar samt har full koll på livsmedelssäkerheten.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy