fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
27 maj

PACK POINT NORDIC

location_on Digitalt

Klimatomställning, digitalisering och förändrade konsumentbeteenden driver utvecklingen av nya förpackningslösningar.

Förpackningen är alltid en del i ett större sammanhang, som dessutom blir alltmer komplext. Inte minst på grund av allt mer medvetna konsumenter. Många svåra frågor, men inga enkla svar.

Under det senaste året har utvecklingen accelererat. För att navigera rätt och ta kloka beslut handlar det om att förstå utmaningarna och se möjligheterna.

PACK POINT NORDIC, sedan många år en av Nordens mest heltäckande förpackningskonferenser och i år helt digital, är ett självklart forum för dig som är beroende av förpackningar för din verksamhet.

Anmäl dig här

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy