fbpx
Bransch- och arbetsgivarorganisation för livsmedelsföretagen i Sverige Till Avtal 2020 arrow_forward Till Medlemsservice arrow_forward
KOMPETENSUTVECKLING

Mer mat - fler jobb lanserar Matjobb.se

Projektet Mer mat – fler jobb ska bidra till en starkare livsmedelsproduktion i Sverige. Som ett led i detta erbjuds företag inom livsmedelskedjan utbildning och rådgivning inom bland annat rekrytering, företagsanalys och kompetensutveckling. Nu lanserar projektet hemsidan Matjobb.se.

Projektet Mer mat – fler jobb har startats för att bidra till en starkare matproduktion i Sverige. Målet är att företag inom hela livsmedelskedjan, från jordbruk till förädling, lättare ska kunna växa och anställa – och därigenom producera mer mat. Projektet är ett initiativ från Livsmedelsföretagen, LRF, Arbetsförmedlingen och Krinova finansierat av Europeiska Socialfonden.

För att öka svensk matproduktion genom att stärka företag och medarbetare, samtidigt som det ger arbetssökande och karriärbytare en väg in en spännande framtidsbransch, erbjuder Mer mat – fler jobb en rad kompetensutvecklande åtgärder. Åtgärder som är kraftigt rabatterade för Livsmedelsföretagens medlemsföretag.

Den 17 augusti öppnar projektets kursutbud på Matjobb.se för anmälningar till höstens och vinterns kurser och utbildningar i allt från ledarskap och ekonomi till sociala medier och marknadsföring. Kursutbudet kommer att fyllas på allt eftersom fler företagsanalyser avslutas och på så sätt bättre matcha behoven ute på företagen.

Emilia Eneman Projektledare Mer mat – fler jobb 072-169 34 04

Emilia arbetar som projektledare för validering i projektet Mer mat – fler jobb. Hon har en agronomexamen från Sveriges lantbruksuniversitet. Emilia kommer närmast från Centerpartiets riksdagskansli där hon arbetat som politiskt sakkunnig för bland annat livsmedelsfrågor, gröna näringar och landsbygdsutveckling. Hon har även erfarenheter från tidigare arbete på Europaparlamentet och Länsstyrelsen samt som konsult specialiserad inom EU-frågor.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används och för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Mer om cookies.

Livsmedelsföretagens nyhetsbrev

Vi bevakar svenska livsmedelsbranschen

mail
Prenumerera!

Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy