Beställa publikationer och prenumerationer

Beställ någon av våra publikationer eller bli prenumerant på våra nyhetsbrev.

Nästan alla Livsmedelsföretagens publikationer, i form av handböcker, blanketter, rapporter etc, finns att ladda ner i vår Dokumentdatabas.  Vissa publikationer, som kommer ut löpande, kan du även prenumerera på genom att fylla i formuläret nedan. Därutöver kan du som arbetar i ett medlemsföretag här beställa publikationer som är exklusiva för just medlemmar. I de fall de är avgiftsbelagda fakturerar vi pris och porto i efterhand från vårt servicebolag Li Service AB. Ett annat bra sätt att som medlem få löpande information är att prenumerera på vårt utmärkta nyhetsbrev!

Fält markerade med * är obligatoriska.

Jag vill beställa/prenumerera på följande

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Vårt nyhetsbrev kommer ut 3-4 gånger i månaden och riktar sig till alla med ett intresse för livsmedelsföretagande och den svenska livsmedelsbranschen.
Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev!

Livsmedelsföretagens integritetspolicy

För Livsmedelsföretagen är personlig integritet mycket viktigt och vi eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd. I vår integritetspolicy förklarar vi hur vi samlar in och använder personuppgifter. Vi beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande i det fall dina personuppgifter behandlats hos oss.