Hoppa till innehåll

Ursäkta röran! Vi utvecklar webbplatsen. Vi ber om överseende med detta. Mejla info@li.se om du vill rapportera ev felaktigheter.

Inbjudan: LIA utskottsmöte 5/10

Den 5 oktober är du inbjuden till ett nytt utskottsmöte om LIA - Livsmedelsbranschens Informationssystem om Arbetsmiljö. Vi möts även denna gång via Teams. På mötet har du som medlemsföretag möjlighet att lägga fram förslag på hur LIA kan förbättras samt ställa frågor och få praktisk information.

Inbjudan: LIA-utskottsmöte 29 september – via Teams

Den 29 september är det äntligen dags för ett nytt utskottsmöte om LIA - Livsmedelsbranschens Informationssystem om Arbetsmiljö. Denna gång via Teams. På mötet har du som medlemsföretag möjlighet att lägga fram förslag på hur LIA kan förbättras och diskutera relevanta frågeställningar. Anmäl dig senast den 22 september.

Inbjudan till LIA utskottsmöte 6/11 2019

Den 6 november är det äntligen dags för ett nytt utskottsmöte om LIA, Livsmedelsbranschens Informationssystem om Arbetsmiljö. På mötet har våra medlemsföretag möjlighet att lägga fram förslag på hur LIA kan förbättras och diskutera frågeställningar. Anmäl dig senast den 25 oktober.