Hoppa till innehåll

Livsmedelsföretagen i Almedalen 24/6: Vad är viktigast – att maten är svensk eller billig? 

Enligt Livsmedelsföretagens chefekonom Carl Eckerdal är lågpriseran för livsmedel över. Vad innebär detta för livsmedelsbranschen, livsmedelsberedskapen och konsumenterna? På Livsmedelsföretagens seminarium i Almedalen den 24 juni kl 15-16 samtalar Matpriskollens vd Ulf Mazur och Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg med ledande företrädare för den svenska livsmedelskedjan. 

Trendfrukost: Makrotrender, matrevolution och framtiden för svensk livsmedelsproduktion

Den 4 mars bjuder Livsmedelsföretagen och Food & Friends in till ett framåtblickande frukostmöte. Vilka nya livsmedels- och konsumtionstrender kommer forma vad vi äter och dricker? Efter fyra extremt utmanande år, hur ska livsmedelsindustrin ta sig an framtida utmaningar och möjligheter? Svaren på detta och mycket mer får vi från Livsmedelsföretagens chefekonom Carl Eckerdal och Lennart Wallander, Chief Officer of Tomorrow på Food & Friends.