Hoppa till innehåll

Ursäkta röran! Vi utvecklar webbplatsen. Vi ber om överseende med detta. Mejla info@li.se om du vill rapportera ev felaktigheter.

Coronakrisen − vanliga frågor och svar för arbetsgivare

Det kommer in väldigt många frågor till vår arbetsgivarservice med anledning av coronakrisen. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna om karensavdraget, kostnader för sjuklön, stängda skolor, semester, byte av arbetsuppgift, frånvaro pga misstänkt smitta, med mera. Vi uppdaterar informationen och publicerar nya texter löpande.

Experterna som vet råd om arbetsrätt och arbetsmiljö

Som medlem i Livsmedelsföretagen har du tillgång till ett team av experter inom arbetsrätt, förhandling och arbetsmiljöfrågor. Men vilka är personerna som reder ut alla kniviga frågor en arbetsgivare kan ställas inför och samtidigt förhandlar fram nya kollektivavtal?

Jonatan och Linda stärker upp Livsmedelsföretagens arbetsgivarservice

Att stötta och ge råd till våra medlemsföretag inom arbetsrättsliga frågor är en av Livsmedelsföretagens viktigaste uppgifter. Den kräver kunskap, erfarenhet och flexibilitet, något som våra två nya arbetsrättsjurister Linda Widestedt och Jonatan Boman har i överflöd. Vi ville veta lite mer om våra nya kollegor så vi ställde fem snabba!