Hoppa till innehåll

Ursäkta röran! Vi utvecklar webbplatsen. Vi ber om överseende med detta. Mejla info@li.se om du vill rapportera ev felaktigheter.

Hitta ny personal på Matjobb 2022!

Söker du personal till företaget? Den 26 januari är det dags för Matjobb 2022 - Sveriges första digitala rekryteringsmässa för företag inom gröna näringar och livsmedelsproduktion. Arrangör är Arbetsförmedlingen i samarbete med projektet Mer mat - Fler jobb.

Digital rekryteringsmässa: Livsmedelsmässan 2021

I början av 2021 planerar Arbetsförmedlingen en digitalrekryteringsmässa för jobb inom Svensk livsmedelsindustri. Låter det som något för dig eller ditt företag? Anmäl ditt intresse idag!

Mer mat – fler jobb lanserar Matjobb.se

Projektet Mer mat – fler jobb ska bidra till en starkare livsmedelsproduktion i Sverige. Som ett led i detta erbjuds företag inom livsmedelskedjan utbildning och rådgivning inom bland annat rekrytering, företagsanalys och kompetensutveckling. Nu lanserar projektet hemsidan Matjobb.se.

Behöver du personal just nu? Då kan Arbetsförmedlingen hjälpa till!

Stängda gränser till följd av corona gör det tufft för många företag som är beroende av utländska säsongsmedarbetare. I de branscher som drabbas finns företagen inom både primärproduktion och livsmedelsförädling. Arbetsförmedlingen, en av samarbetsparterna i Mer mat - fler jobb, är redo att matcha arbetssökande mot företagens rekryteringsbehov, inte minst inom kött- och charknäringen.

Arbetsförmedlingen: Behöver du mer folk? Ta hjälp av oss!

Den pågående coronakrisen har lett till att många livsmedelsföretag behöver få in mer personal för att täcka den ökande sjukfrånvaron i produktionen. Här kan Arbetsförmedlingen hjälpa till. Emilia Eneman, projektledare för "Mer mat - fler jobb" på Livsmedelsföretagen, berättar mer.