Hoppa till innehåll

Ursäkta röran! Vi utvecklar webbplatsen. Vi ber om överseende med detta. Mejla info@li.se om du vill rapportera ev felaktigheter.

Nya kurser – Värt att veta om plast – del 1 och del 2

Jobbar du med livsmedel och vill lära dig allt om plast? Då kan du i höst gå den kostnadsfria kursen "Värt att veta om plast" som arrangeras av Polymercentrum och IKEM. Kursen sker digitalt, ges under flera tillfällen och finns även som fortsättningskurs.

Utökat kursutbud i arbetsgivarfrågor

Under våren utökar Livsmedelsföretagen kursutbudet för medlemsföretagen i arbetsgivarfrågor. Två nya utbildningar kommer att erbjudas; dels en helt ny kollektivavtalskurs och dels en bred arbetsrättsutbildning på engelska. Och glöm inte anmäla dig till vårens arbetsgivarträffar i slutet av april!

Prevent lanserar webbutbildning för chefer

Är du chef eller arbetsledare med personalansvar? Nu har organisationen Prevent tagit fram en digital utbildning för dig som vill förbättra dina kunskaper om hur man arbetar praktiskt med arbetsmiljö.

Endagskurs 27 augusti: Kom igång med exporten via e-handel

Med e-handel är världen (och konsumenterna) nära och full av potential. Den 27 augusti arrangerar Business Sweden en kurs om hur e-handel fungerar och vad du ska tänka på när du ska sälja dina livsmedel online mot nya marknader.