Hoppa till innehåll

Ursäkta röran! Vi utvecklar webbplatsen. Vi ber om överseende med detta. Mejla info@li.se om du vill rapportera ev felaktigheter.

Hitta ny personal på Matjobb 2022!

Söker du personal till företaget? Den 26 januari är det dags för Matjobb 2022 - Sveriges första digitala rekryteringsmässa för företag inom gröna näringar och livsmedelsproduktion. Arrangör är Arbetsförmedlingen i samarbete med projektet Mer mat - Fler jobb.

Mer mat – fler jobb lanserar Matjobb.se

Projektet Mer mat – fler jobb ska bidra till en starkare livsmedelsproduktion i Sverige. Som ett led i detta erbjuds företag inom livsmedelskedjan utbildning och rådgivning inom bland annat rekrytering, företagsanalys och kompetensutveckling. Nu lanserar projektet hemsidan Matjobb.se.

Gå med i ”Mer mat – fler jobb” och öka företagets lönsamhet

Projektet Mer mat – fler jobb ska bidra till en starkare livsmedelsproduktion i Sverige. Som ett led i detta erbjuds företag inom livsmedelskedjan utbildning och rådgivning inom bland annat rekrytering, företagsanalys och kompetensutveckling. Här kan du läsa mer om projektet och vad de kan hjälpa ditt företag med.

Behöver du personal just nu? Då kan Arbetsförmedlingen hjälpa till!

Stängda gränser till följd av corona gör det tufft för många företag som är beroende av utländska säsongsmedarbetare. I de branscher som drabbas finns företagen inom både primärproduktion och livsmedelsförädling. Arbetsförmedlingen, en av samarbetsparterna i Mer mat - fler jobb, är redo att matcha arbetssökande mot företagens rekryteringsbehov, inte minst inom kött- och charknäringen.

Arbetsförmedlingen: Behöver du mer folk? Ta hjälp av oss!

Den pågående coronakrisen har lett till att många livsmedelsföretag behöver få in mer personal för att täcka den ökande sjukfrånvaron i produktionen. Här kan Arbetsförmedlingen hjälpa till. Emilia Eneman, projektledare för "Mer mat - fler jobb" på Livsmedelsföretagen, berättar mer.

Ledig tjänst: Projektledare för ”Mer mat – fler jobb”

Livsmedelsföretagen söker nu en medarbetare till en nyinrättad tjänst som projektledare för ”Mer mat - fler jobb”, ett projekt som riktar sig till företag inom livsmedelsproduktion, jordbruk och trädgårdsnäring som vill utvecklas och växa. Sök eller tipsa om tjänsten!